Recenze / If i stay

12. září 2015 v 18:17 | Tery33 |  Recenze
Ahoj čtenáři :)

Tento film jsem vyděla nedávno a moc se mi líbil,
takže jsem se o něm rozhdla napsat recenzi :)




Název filmu: If i stay / Jestli zůstanu
Žánr: Drama
Rok: 2014
Délka: 106 minut
Režie: R.J Cutler

Herci

Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley, Joshua Leonard,
Liana Liberato a další...

Něco o filmu

Sedmnáctiletá Mia žije se svými rodiči a malým bráškou.
Mia miluje hudbu a jejím snem je být violoncellistka.
Když Miu přijali na prestižní hudební školu,
musela se rozhodnout, jestli jít za svým snem, nebo zůstat doma s jejím milovaným klukem.
Jednoho dne se však vše v jejím životě změnilo, přišla o rodinu a sama stála na hraně života a
smrti. Před očima jí probíhá celý život a nyní si pokládá mnohem těžší otázku,
žít i když ztratila velký kus svého života ?



Můj názor ?


Film je opravdu krásný, vypráví o křehkosti života, kde stačí chvilka a život se
ti obrátí vzhůru nohama.
Poslední dobou jsem si hodně oblíbila herečku, která hraje v tomto filmu Mii kamarádku,
takže se teď řadí mezi mé oblíbené herečky :)
Liana Liberato
Na konci mě to hodně dojalo, slzy jsem měla opravdu na krajíčku, takže určitě na 100%
tento film všem doporučuji ;) !

 


Komentáře

1 myred myred | Web | 13. září 2015 v 0:58 | Reagovat

Tenhle film jsem ještě neviděla, ale už jsem o něm slyšela. Taky jsem viděla knížku, kterou bych si chtěla přečíst dřív, než se kouknu na film. :) Ale recenze je skvělá. :)

2 flow flow | Web | 13. září 2015 v 7:57 | Reagovat

Četla jsem knížku, film jsem zatím neviděla, ale mám to v planu:).

3 Vall Vall | Web | 13. září 2015 v 12:38 | Reagovat

Film jsem viděla.
Mně se hodně líbil. Chtěla bych si ještě přečíst knížku.
Není to v překladu Zůstaň se mnou? Nic proti, jen že jsem to viděla víc než Jestli Zůstanu :)

4 Elis Elis | Web | 13. září 2015 v 13:42 | Reagovat

Film neznám, ale ráda bych ho zkoukla...

5 Anička Anička | E-mail | Web | 13. září 2015 v 15:33 | Reagovat

Film znám, mám ho moc ráda :) Sama jsem na něj recenzi dělala. K poslednímu řádku co napsala Vall.. ve správném překladu to je Jestli zůstanu, ale my Češi to prostě musíme mít podle jedné věty z posledních stránek v knize :D

6 Roxy Roxy | Web | 13. září 2015 v 19:52 | Reagovat

Už dloouho se na tento film chystám a teď se těším ještě víc. :)

7 Beatricia Beatricia | Web | 14. září 2015 v 12:12 | Reagovat

Díky za perfektní recenzi. Slyšela jsem jen pochvalné hodnocení, tak film povedu v patrnosti.☼☼☼

8 Adelaide Audrey Adelaide Audrey | Web | 15. září 2015 v 21:50 | Reagovat

o tomto filmu jsem už slyšela,ale potom jsem už na něj jaksi pozapomněla.Každopádně TEĎ už na něj nezapomenu a musím ho někdy zhlédnou(i když vím ,že budu ronit slzy jako krokodýl ,protože to já prostě vždycky :D )

9 Luci Luci | E-mail | Web | 17. září 2015 v 13:45 | Reagovat

film jsem neviděla, nelíbí se mi herecké obsazení :D ale četla jsem knihu a tu můžu vřele doporučit :))

10 mylittleinfinity mylittleinfinity | Web | 17. září 2015 v 17:58 | Reagovat

Film jsem neviděla, ale vypadá opravdu zajímavě, takže si ho nejspíš pustím :)

11 fakynn fakynn | E-mail | Web | 17. září 2015 v 20:38 | Reagovat

Také jsem na něj psala recenzi a mně osobně se úplně tolik nelíbil, nevím, něco mi tam nesedělo. Možná už i trochu ohraný děj, teda jen určité části.

12 beautysarah beautysarah | 18. září 2015 v 18:27 | Reagovat

Určitě se na něj mrknu vypadá zajímavě :)

13 KaleyWorld KaleyWorld | Web | 20. září 2015 v 20:48 | Reagovat

Krásný článek, podle tvého článku to vypadá jako zajímavý film :) určitě se podívám ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama